A curry restaurant renovated from the beloved GOTHAM GRILL in Ebisu.

While retaining the iconic red brick façade, the new space is bright and stylish with white engineered marble and copper shades.

Because of the small operation team, all seats are counter seats with careful consideration given for the staff path. The depth of the counter is further emphasized by a copper hanging border and lighting. The layout allows the kitchen to be seen through the glass façade, which is intended to make the passersby want to peek in.

The logo design is based on a highly visible gothic font with its kerning carefully adjusted to make it friendly and easy to read from a distance.

We aimed to create a new space that will be loved by customers even more while retaining the familiar appearance.
◎Interior design, Logo design
FFE design & coordination Logo development Space design